KIAD landelijk van start

Op dinsdag 6 februari is tijdens een feestelijke bijeenkomst in Eindhoven door de drinkwaterbedrijven en Bouwend Nederland het officiële startschot gegeven voor de landelijk invoering van KIAD, Kwaliteit Instructie Aanleg Drinkwater.
Tijdens deze bijeenkomst werd een periode van 5 jaar van afstemming en voorbereiding afgesloten met de officiële landelijke invoering van KIAD en de uitreiking van de eerste landelijke KIAD persoonscertificaten aan twee monteurs van Oasen en Brabant Water.

Op de foto de vertegenwoordigers van de drinkwaterbedrijven en Bouwend Nederland.

 

Het KIAD bestuur, met van links naar rechts: Emile Gruijters (Brabant Water), Edwin Baeten (Hurkmans, namens Bouwend Nederland), John de Schepper (Brabant Water) en Eric van Can (Dunea). Op de foto ontbreekt Hester Latenstein van Voorst (Vitens).

 

Wij feliciteren Johan Verspuij van Oasen (rechts) en Frank van Horrik van Brabant Water (links) met hun behaalde behaalde KIAD AVP certificaten.

 

KIAD door de drinkwaterbedrijven gefaseerd verplicht gesteld voor alle monteurs die drinkwaterleidingen aanleggen of repareren, zodat de veiligheid, hygiëne en kwaliteit bij aanleg en reparatie van drinkwaterleidingen geborgd blijft.

Alle informatie over KIAD vind je op deze site.

1 Reactie op “KIAD landelijk van start
  1. Henk Tijssens schreef:

    We staan er toch maar weer mooi op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.